Yaklaşık bir hafta once Turk Telekom'un getirdiği Fiber altyapı aktif oldu. Bende araştırmalarım sonucunda ISS olarak TurkNet'i sectim. Şimdi sizlere başvuru surecini ve hız deneyimlerimi aktaracağım. Once başvuru sureciyle başlayalım.

19.11.20
TurkNet başvurumu yaptım.
20.11.20
Sozleşme kağıtlarını MNG Kargo aracılığı ile gonderdim.
24.11.20
Belgelerim TurkNet'e ulaştı.
25.11.20
Turk Telekom ekipleri evime geldi. Modem kurulumunu yaptılar. Birkac saat sonrasında ise internetim aktif oldu ve kullanmaya başladım.

Bağlandıktan sonra ilk işim hız testi yapmaktı. Hızım 30/10 cıktı ilk başta. Şaşırmıştım cunku TurkNet'in bana vermesi gereken hız 100Mbps idi. Bununla ilgili konu actım. Konudaki bir arkadaş Wi-Fi'ye 5GHz frekansından bağlanın demişti. Bende oyle yaptım ve hızım 100/10 geldi. Elimdeki Wi-Fi adaptoru 5GHz desteklemiyordu bende yeni bir Wi-Fi adaptor aldım ve sorunsuz bir şekilde 100/10 hız alıyorum. Şu anki guncel hız testim resimdeki gibi. Assassin's Creed Valhalla'yı yaklaşık olarak bir saatte indiriyor. Discord'da 720P60 yayın actığımda arkadaşlarımdan olumlu donuşler aldım. Yayın hic takılmadı. Valorant'da ortalama 20 ping alırken Rainbow Six Siege'de ortalama 55-60 ping alıyorum.

NOT: Konuyu elimden geldiğince guncel tutacağım aklınıza takılan soru varsa sorabilirsiniz. Aldığım Wi-Fi adaptor: TP-LINK ARCHER T4U 1200MBPS DUAL BAND AC USB3.0 KABLOSUZ ADAPTER Fiyatları ve Ozellikleri.

NOT 2: Bağlatacak arkadaşlar MWT15FI80KAT bu kodu kullanırsanız hem siz hem ben 1 ay ucretsiz kullanıyoruz.

Dosya Ekleri speedtest.png 13,7 KB · Goruntuleme: 124

acvalhalla.png 7,5 KB · Goruntuleme: 126