Merhaba, ben paket kaybı gibi bir sorun yaşıyorum (yaklaşık 1 belki 1.5 yıldır) ve firma bana gram yardımcı olmuyor. Bu sorun neredeyse 2 yıldır mevcut ama senenin ufak bir kısmında Afyon'da evimde olduğumdan dolayı cok dikkate almıyordum. Birkac defa destek kaydı oluşturdum. Destek kayıtlarından birinde muşteri temsilcisi bana hız duşurmeyi teklif etti, hattımın (100 Mbps paket kullanıyordum 80 Mbps falan hız alıyordum) mevcut hızı kaldırmadığını soyledi ve 50'ye duşurursek sorunun cozuleceğini belirtti. Ben birkac gun icinde şehirden ayrılacağım halde kabul ettim. Evdekiler kullanmaya devam ettiler interneti fakat paket kayıplarını fark edecek turden şeyler yapmadıkları icin cok şikayetleri olmadı. Bu yaz tekrar Afyon'a dondum ve tekrar paket kaybı sıkıntısı yaşıyorum. Bugun yine destek kaydı oluşturdum bu sorun icin. İki gun icerisinde 5 defaya yakın neredeyse kopma seviyesindeki paket kayıpları yuzunden, kayıt oluşturdum. Kızdım ve "ne yapalım hattı 35'e mi duşurelim" dedim. Sorunumu cozmek yerine okumadan oylece paket duşurdu ercan bey. 50 Mbps'lik paketi ilk tekrar 50'ye duşurdu, ben 50'ye duşurun demedim paket kaybı sorunum var dediğim halde bir daha 35'e duşurdu. 35 Mbps'lik pakete ben duşurun demediğim halde duşurdu kısaca. Ben sorunun cozulmesini istiyorum. 100 ile başladığım firma bana bugun 35 veriyor. Sacmalık!

Az once de beni aradılar ve teknik ekip yollayacaklarını soylediler. Sorunla ilgili gelişme oldukca guncelleme yapacağım burada.