Merhaba dostlar, şu anda Vodafone Business 20 Mbps VDSL paketini kullanıyorum ve taahhutun 1 ay gibi bir suresi kaldı. Yeni paket hakkında gercekten kararsız kaldım. Sizlerden bir akıl almak istiyorum.
Şimdi Vodafone Business ile devam edersem eğer (Babamın iş yeri Vodafone anlaşmalı olduğu icin alabiliyorum.) 2 paket cıkıyor ortaya ve şu ana kadar da memnunum yani buyuk bir sorunum olmadı.
1- Sabah 8'den 8'e 30 akşam 3 Mbps aylık ₺65.
2- Sabah 8'den 8'e 100 akşam 10 Mbps aylık ₺95.
TurkNet kullanırsam eğer anladığım kadarı ile 100 Mbps ₺85 olacak (anlatırsanız sevinirim) ama cok şikayet ve ilgisiz olduğunu duyuyorum.
NetSpeed kullanırsam eğer 2 paket ortaya cıkıyor ama hicbir bilgim yok nasıl bir şirket.
1- 35 Mbps aylık ₺75
2- 75 Mbps aylık ₺95
Millenicom kullanırsam eğer 2 paket ortaya cıkıyor fakat bunda da şikayet olduğunu duydum.
1- 35 Mbps aylık ₺85
2- 100 Mbps aylık ₺110
Arkadaşlar, hızımdan şu an cokda memnun değilim yani az geliyor, yalan yok. Ama cok da para vermek istemiyorum ve 1 kere alıp kullanmak istiyorum. Sorun cıkmasın, hoş zamanım cok olmuyor. Yardımcı olursanız sevinirim. Bir de hangi şirket modem veriyor onu da belirtirseniz hoş olur, modemler uğraşmak istemiyorum.
Not: Paketleri eşitlemek icin ortalama diye belirttim.