Arkadaşlar boyle bir sorunla karşı karşıyayım. Turknet VDSL internetimi, altyapısı fiber olan yeni evime taşımak icin Turknet Online İşlemler uzerinden nakil başvurusunda bulundum ayın 18'inde ancak 10 gun oldu daha internetimin nakil işlemi yapılamadı. Turknet topu Turk Telekoma atıyor. Turk Telekom calışanı ise iş emri yok şu anda yenisini actırmam icin şikayet talebinde bulunmamı isteyerek Turknet'e atıyor. Yardımcı olabilecek yol gosterebilecek birisi var mı acaba 10 gundur ek paket almaktan bıktım artık surekli olarak internet paketi satın alıyorum. Bu işlemleri daha kolay yoldan halletmenin bir yolu var mıdır.
İnternetimi kapatıp yeni abonelik alsam daha hızlı olur muydu işlemler?
Yardım ederseniz sevinirim İyi forumlar dilerim.

18.08.2022 02:04 ' te hizmetimi farklı bir adrese nakil başvurusunda bulundum.
22.08.2022 10:34 ' te Turk Telekom calışanı tarafından arandım ve bana fiber kablonun bulunup bulunmadığını sordu ve apartman altyapımın fiber olduğunu, katıma kadar fiber bulunduğunu ancak daireme kadar fiber cekilmediğini soyledim. Devamında soru sorarak daire icine kadar cekebilir misiniz dediğimde cevaben, evet yanıtını aldım. sonrasında goruşmeyi sonlardırdık.Buradan sonra ekiplerin gelmesini bekledim,
ne gelen oldu ne giden.

7 iş gunu doldu ve destek ekibine online işlemler uzerinden sorunumu belirtmek amacıyla not bıraktım. 7. iş gununun dolduğunu ve bu sure zarfında kimsenin gelip kablo cekimi veya modem bağlamadığını belirttim. Buna ek olarak Turknet beni aradı
26.08.2022 15:15'te Turknet ile bir goruşmemiz oldu ve bu goruşme icerisinde beni arayan Turk Telekom calışanına ulaşmamı ve yasal surenin dolduğunu soylememi sonrasında daire kablo cekimi ve modem bağlantımı yapmalarını talep etmemi soyledi. Ben de aynı şekilde aradım ve bana bilgilerini bıraktığın taktirde yardımcı olabileceğini soyledi.

27.08.2022 13:16' da Turk Telekom calışanını aradığımda ise elindeki sistemde adıma ( numarama ) ait iş emrinin bulunmadığını ve bu yuzden yardımcı olamayacaklarını, Turknet ile goruşup yeni bir iş emri gondermeleri gerektiğini sonrasında kendisini aramamı soyledi.
27.08.2022 13:56 ile 15:23 saatleri arasında destek talebe sorunumu ilettim. Saat 15:29 ve 15:41'de ilk aramada (15:29) Turknet tarafından arandım. Nakil bilgilerim tekrar alındı, sebebini bilmiyorum. 18 Ağustosta zaten bir nakil talebim vardı halbuki, ikinci arandığımda (15:41) destek ekibinden birisi ile goruştum ve sorunun tamamen Turk Telekom da olduğunu ve beni arayan numara ile goruşup 18 Ağustostan beridir devam eden bir nakil işleminizin olduğunu soylememi daireye kadar kablo cekmek ve modem kurulumu talep etmemi soyledi. Bunlara hicbir ucret odemeyeceğimi ve ek olarak Turk Telekom'a tekrar bir kayıt oluşturduğunu belirtti. Ben de buna istinaden normal bir şekilde teşekkur ederek goruşmeyi sonlandırdım.
27.08.2022 16:05'te daha once beni arayan Turk Telekom calışanını aradım ve durumu belirttim. Kablo cekimi ve modem kurulumu size aitmiş diye belirttim. Daha once bir alt katımıza geldiğini kablo cektiğini ancak o gunden sonra kablo cekim işlemlerinin artık yapılmadığını ayreten elektrikci vs. iletişime gecip kablo cektirmemi soyledi, ben de sizin cektirmeniz gerekiyormuş dediğimde ise numaranıza ait iş emri yok bir şey yapamam TurkNet ile goruşun dedi.

Turknet Online işlemler destek ekibine yazdım ve şu anda kısır donguye donmuş durumda cevap bekliyorum. Ek olarak Turknet tarafından Turk Telekom'a acılan destek kaydı (iş emri) numarasını talep ettim.TT calışanına iş emrini sorgulamasını isteyeceğim Turknett Destekten cevap gelmesi durumunda konuyu guncelleyeceğim.

Guncelleme:

28.08.2022 14:44
TurkNet tarafından arandım ve aksi bir durum (sorun) oluşmazsa 29.08.2022 17:30' a kadar nakil işleminin tamamlanacağını ve bu sureye kadar bekleyeceğimizi, devamında benimle iletişime gececeklerini soyledi.

Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 12,7 KB · Goruntuleme: 15