Merhaba
Silkroad, Knight, Metin2,Counter ve diğer oyunlar server tanıtım sitesi yaptırmak istiyorum..
Oncelikle belirtmek isterimki yapılan calışmayı gormeden ve onay vermeden odeme yapamam.. On calışmadan geri kalan kısmın yapılacığına ikna olmam gerekmektedir..
İstediğim ozellikler :
* Bahsi gecen oyunların tanıtım sitesi olacaktır ve seo'su sağlam olmalıdır.
* Uye olan her server sahibi yada oyuncu beğendiği yada sahip olduğu serveri butun ozellikleri ile detaylı bir şekilde ekleyebilmelidir.
* Eklenen servere mevcut oyuncular facebook bağlantılı yorum yapabilmeli, tavsiye et şeklinde link olmalı ve email adresleri girilerek arkadaşlara tavsiye edilmeli + oylamaya katılarak serverini ana sayfada ust sıralara taşıyabilmelidir.
* Arzu eden server sahipleri gold uye olarak serverlerini free serverlerden daha farklı, goze carpan şekilde tanıtabilmelidir.
* Ana sayfada bu serverlerin genel bir ozeti verilmeli ve top 10 listesi gelen oylamara gore oluşmalıdır..
* Server online oyuncu sayıları 3-5 dk aralıkla otomatik olarak yayınlanmalıdır.
* Admin panelinden yanlış girilen server bilgileri duzeltilmeli, ana sayfa yada gold uye reklam yer ve sureleri belirtilmeli, suresidolan reklam alanlarına boş default reklam logoları yada adsense cıkmalıdır.
* reklam alanları ucretlendirme ve odeme kanalları ile contact sayfa olmalıdır.
* yapacağınız calışmaya gore değişiklikler duşunulebilir..

Kimler işe talip olamaz :
Hicbir referansı olmayanlar,
Hicbir iş yapmadan para isteyenler
Konuyu anlamadım daha detaylı bilgi istiyorum diyenler,
lutfen cevap yazmasın...

Ben işi yaparım ama paramı nasıl alacağım, guvence nedir diyenler :
Once işi yapabileceğinizi kanıtlayın gerisi kolay..