Cumartesi gunu başvurduğum internet hizmetine pazar gunu Turk Telekom bağlantı sağladı. Dunde akşam 9'da bugun icin randevu oluşturup, sırf bağlantım sağlansın diye vereceğim butun kargoları, işimi aksatıp, ofise gitmeyip butun gun evde bekledim. 15:30'da telefonla destek ekibini aradım, kurulum ekibinin bir saat oluşturmadığını soylediler. İşlemi hızlandırdım vs. dedi gun icerisinde kesin olarak kurulumunuz yapılır dedi bu cumlesini 2 defa tekrar ettirdim. Şimdi saat 6 ve ortada kimse yok. Bu mudur yani? 55686024 numaralı destek biletinden tekrar destek talebinde bulundum.
Not: Başvuru surecinde aldığım modem elime ulaştı fakat hala gelip kurulum yapılacak. İnsanların internette sorun yaşadığını gorup, bu firma herkesi mutlu edemez diye pek soğuk yaklaşmazdım fakat anladım şimdi nasıl bir şey olduğunu. Umarım gunun ilerleyen saatlerinde de calışıyorlardır 10 saatlik bekleyişin sonucu hicbir şey olmaz.
Not 2: 2 adet personal şikayeti destek kaydı acılmış.

Saat 21:12 soyledikleri gibi gun icerisinde hallettiler hızı da vaad ettikleri gibi aldım. Kendilerine teşekkur ederim.