3. ZT YARIŞMASI: GRIPAD ELDİVEN
Mutevazı cekiliş ve yarışmalarımıza devam ediyoruz Bendeniz yine kendi kendime bir yarışma organize ediyorum: Zinde Turkiye Dergisi'ne 2000x800 piksel boyutunda iki tane arkaplan hazırlayıp gonderen herkes bu yarışmaya katılabilir Birinciye kendi elcağızımla Sportangels.com'dan satın aldığım bir adet Gripad eldiven gonderilecektir. Birinci bu odulu istemezse aynı değerde başka bir şey secebilir.
Şimdilik tek juri benim fakat unlu bir grafikerden de juri olmasını rica edeceğim, kabul ederse ben jurilikten cekilip onu size duyuracağım.
- Telif haklarını ihlal etmediğini beyan ve kabul ettiğiniz 2000x800 piksel boyutunda iki adet arkaplan gorselini [email protected]'a gondererek yarışmaya katılıyorsunuz. Kabul edildiğinizde "başvurunuz alınmıştır" gibi bir cevap yazarım size. (Boyut konusunda ornek bir gorsel hÂlihazırda bodytr.com'da elmalı, lime'li).
- Yarışmaya katılım 5 Şubat 2012 Pazartesi gecesi sona erecek, bu tarihten sonra başvuru kabul edilmeyecektir.
- Yarışmamızda noter yoktur, sonra vay efendim falan demeyin, o kadar organizasyon yapsak Gripad eldivenden cok daha fazla odul dağıtırdık.
- Yarışmayı Gripad eldivenleri merak ettiğim icin ben duzenliyorum, kazanan arkadaş eldivenleri kullanıp yorum yapabilirse merakım biraz olsun gidecek ama boyle bir zorunluluğu yok tabii ki.
- Katılan herkes iddialı olduğuna gore yarışmaya godnerilen tum calışmaların kullanım hakkı bizde olacaktır. O arkaplanlardan beğendiklerimize sitemizin arkaplanında dondurebiliriz.
- Yarışmaya katılan tum arkaplanları Facebook sayfamızdan paylaşarak tum okurlarımızın da beğenisine sunacağım ama oylamasına değil.
- Anladığınız gibi eğlence amaclı bir yarışma ve kazanclı taraf biziz. Amacım grafiker okurlarımızdan arkaplan desteği alırken bunu biraz renklendirmek
Tum bunlar sana uyuyorsa buyur katıl, belki de tek katılan sen olursun ve doğrudan birinci secilirsin
Allah zihin acıklığı versin!
Başarılar dilerim,
İlşad Ozkan
(PEMBE GRIPAD eldivenlerinin satış gelirinin %10u Meme Kanseri Vakfına bağışlanmaktadır. PEMBE bir GRIPAD eldiveni alarak Meme Kanseri Vakfına siz de katkıda bulunun!)