Herkese Merhaba
Turkiye'de ki sosyal pazarlamayı geliştirmek adına proje ortağım Omer ile bir script yazdık. Projenin benzerleri yurt dışında faliyette , ilk aşamada yurt dışında ki hizmeti Turkiye'ye getirmeyi planlıyoruz. Daha sonra yazdığımız scripti geliştirip yurtdışına acılmayı planlıyoruz.
Guncelleme planları, stratejiler , tanıtım planı dahil her şey hazır. Sistem, Viral pazarlama ile kendi kendini pazarlayacak fakat %100 kullanıcı yararına bir hizmet veriyoruz yani 0 kÂr , amac piyasaya canlılık katmak, markalaşmayı kolaylaştırmak, sosyal pazarlamayı Turkiye'ye yaymak.
Script ve psd tasarımı 0 maliyetle hazırlandı. Scripti ben ( Batuhan ) ve Omer yazdık. Tasarım Emrah Demirağ tarafından ucretsiz yapıldı. Scriptte son aşamaya geldiğimiz icin artık tasarıma giydirmemiz gerekiyor.
Olumlu +10 referansı ve R10 Satış Sayfası olan herkesle calışabiliriz.
Emrah Demirağ ile konuştuğumuzda hizmetin Turkiye Sosyal Pazarlama yararına olacağını ve %100 ucretsiz olacağını soyledik , bizden ucret almayacağını soyledi. Bizde Emrah Demirağ'ın bu jestine karşılık Hakkımızda sayfasında Emrah Demirağ'a yer vermeye karar verdik sonucta bu projede onunda katkıları var. Boyle bir duşunceniz var ise belirtebilirsiniz.
Tekliflerinizi Bekliyorum. ( Tasarımı Pm ile gondereceğim )
Batuhan