Oncelikle herkese merhabalar,
İnternet altyapım ile ilgili sorun yaşıyorum. Kısa zaman değil, 1 ay once Turknet isimli firmaya geciş yaptım. Kendilerinin 35 Mbit internet vereceğiz yalanına guvenerek fakat 1 ay gecmesine rağmen kendilerinden mantıklı bir geri donuş, mantıklı bir acıklama vs. hicbir şekilde acıklama gelmedi. Bilgisiz calışanları sorunu cozmediği gibi bircok kanaldan erişmeye calışmama rağmen hicbir şekilde kendilerine ulaşamıyorum, hafta sonu veya mesai saatlerinin dışında olmamasına rağmen. Hic kimseye iftira atmak gibi bir niyetim yok. Sorun cozulur diye 1 ay bekledim fakat hala bir şey yapmıyorlar. Bugun yeni abonelik istediğimi beyan ederek aradığımda bana yine aynı şekilde 35 Mbit verilir diye soylendi. Aktif aboneleri olduğumu ve bu soylenenlerin doğruluğu olmadığını belirttiğimde ise aktif abonelik uzerinden iletişime gecin diyerek telefonu iyi gunler diyerek hızlıca kapattı karşımdaki calışanları. Kendilerinden hizmet almanızı tavsiye etmeyeceğim gibi en azından hizmet alırken bu dediklerimi de goz onunde bulundurun lutfen, 2020 yılında bu gibi sıkıntıların cozulmuş olması gerekiyor.
Altyapı Turk Telekom'un işi ve aynı problemler onların tarafında da var ama hizmeti kendilerinden almıyorum.
Sormak istediğim bu problemleri nasıl cozerim? Altyapı yenilenmesi icin Telekom'a başvurduğumda ise kendi ceplerinden yapacaklarmış gibi bir eda ile oteleyip başlarından savıyorlar. İlla sokaktan imza toplayıp 50 kişilik ıslak imzanın bulunduğu dilekce ile kendilerine yeniden başvurmam mı gerekiyor yoksa oluru olmayacak bu iş icin daha fazla uğraşmamam mı gerekiyor veya Elon Musk'ın Starlink projesini beklemem mi? 2027 yılında sonuclanabileceği soylenmiş.
Dipnot: Problem hicbir şekilde benden kaynaklanmıyor. Eğer ki santralden elime 2 top kablo alıp evime kadar cekmem gerekmiyor ise, ki bağlatmadan hemen once 23 AWG CAT6 kablo doşendi binaya ayrıca elimdeki ADSL, VDSL modemlerin hepsi ile de ayrı ayrı denedim.
Dosya Ekleri turknet şikayet.jpg 178,9 KB · Goruntuleme: 31