Merhabalar,
02.10.2020 tarihinden şuana kadar TurkNet 35mb/s VDSL internetim saat 11.00-02.00 arasında kullanılamayacak kadar kotu durumda oluyor. Normalde 1.5 senedir stabil şekilde 35MB aldığım hız belirttiğim saatlerde 0.5 mb/slere kadar duşmekte, hız olcme aşamasında indirme hızımda ani cıkış ve duşuşler oluyor orneğin 6 MB goruyor bir anda 0.5MB duşup tekrar cıkıyor hic sabit şekilde durmuyor ama gece 02.00'den sonra internet kendine geliyor.
Sorunu TurkNet'e anlattığımda TurkNet saatlere takılmayıp onlarlık sorun olmadığını 35MB internet gittiğini benim sistemi, DNS'yi, kabloyu kontrol etmem gerektiğini soyluyorlar. DNS değişikliği yaptım, tum bağlantıları iptal edip tek bilgisayardan ve farklı bilgisayardan da deneme yaptım bu belirttiğim saatlerde hicbir şekilde duzelme olmadı. Bana sacma gelen bende sorun olsa sorun hep devam etmez mi neden her gece saat 02.00 gibi internet duzeliyor.
Yapmamı istediğiniz onerileriniz varsa ya da bu sorunu yaşayıp cozume ulaşan varsa yardımcı olabilirseniz cok mutlu olurum.
Dosya Ekleri 3281027067514893-KJVDeTCV.png 10,4 KB · Goruntuleme: 43
arıza kaydı teknik durum bilgisi.png 14,2 KB · Goruntuleme: 43
dsl.png 13,9 KB · Goruntuleme: 46