Arkadaşlar grupta yeniyim oncelikle kusura bakmayın nereye yazacağımı bilemedim.
Turknetin siyah kutusu, bina girişimize yaklaşık 15 gun once kuruldu. Ben konudan habersizdim ne olduğunu da bilmiyordum. Gorunce araştırdım sizin yazılarınıza denk geldim ve internetten Turknet altyapı sorgulaması yaptım. 1000 mbps hız alacağım yazdı, hemen başvurdum ve sureci başlattım, yaklaşık 5 gun once. Şuan aktivasyon icin Turknet ekibinin beni aramasını bekliyorum. Size aklıma takılan bir kac soruyu soracağım.
1- Kutudan daireme kablo cekilirken, bina ici tesisattan mı cekiliyor yoksa direk koridordan getirerek daireye mi ulaştırıyorlar.?
2- Bazı bloglarda okuduğuma gore, aktivasyon ekibi bağlantı ve aktivasyon icin geldiği zaman, dairenize cekilen kabloyu 1 metresi 8.5 TL gibi bir fiyatla sizden tahsil ediyor gibi şeyler okudum. Herhangi bir kablo, vs ekstra ucret alınıyormu? (Turknet muşteri hizmetleri ve aktivasyon ekipleriyle telefon goruşmelerimde, herşeyi tamamen ucretsiz bir şekilde yapılacağı soyledi ama bir cok blog da farklı farklı şeyler okudum. Sizden bilgi almak istedim.)
@TurkNet Destek Ayşegul
@TurkNet Destek Ali
@KonusanSincap
@Bulut611
@Nick name 181
Dosya Ekleri A2CF4D6A-CB58-4285-8B48-462E0F1D1D9E.jpeg 80,7 KB · Goruntuleme: 67