Arkadaşlar merhaba,
Artık bezdiğim ve sacma sapan bir hal aldığı icin durum bu yazıyı yazıp yaşadığım tecrubeyi paylaşmak zorundayım. TurkNet 1 Kasım'da binamızda GigaFiber'i aktif etti ve başvuruda bulundum. Ardından yaşadığım surecleri belgeleri ve zamansal cizelgesi ile sunacağım ki yaşadığım durumun absurtluğunu gorun diye.
Randevu (3 Kasım): Ekipler geldi kutu bağlantısı yapılmamış başka biri birim yapacak dediler. Okey dedik. Randevu: (15 Kasım): Kutu bağlandı diye haber verdik randevu verildi. Başka bir ekip geldi bağlantıya baktı. Sinyal yok başka ekip sinyal verecek diye gittiler. Bu sinyal verme sureci uzun surdu her yere yazdım bu surecte altyapı birimleri calışıyor dediler. 29 Kasım gunu SMS geldi altyapı ve sinyal sorununuz cozulmuştur diye. Online işlemlerden yetkililer ile de konuştuk onlar da yazdı cabalarımız sonuc verdi sinyal verildi hattınıza diye. Sonrasında ertesi gun beni 3. kez kurulum randevusu icin TurkNet aradı.
Randevu: (30 Kasım): Gun icinde kuruluma geleceğiz diye sabah 09.30 civarı arandım. Butun gun evde bekledim kuruluma kimse gelmedi. Bu surecte defalarca desteğe yazdım. Ekiplere bilgi verildi dendi. Soz verdikleri tarihte gelmediler. Randevu (1 Aralık): Bir onceki gun gelmeyen ekibin beni aramadan bana bilgi vermeden (guya) apartmana geldiğini muşteri hizmetlerini aradığımda oğrendim. Muşteri hizmetleri yetkilisi kurulum ekibi gelmiş hattınızda sinyal yokmuş diye not yazmışlar dedi kan beynime sıcradı. Birincisi beni kuruluma geliyoruz diye arayan olmadı, apartmana gelen de olmadı. Ayrıca benim altyapı sorunumun cozulduğunu TurkNet yetkilileri bana iletmişken ve SMS gelmişken nasıl yeniden altyapımda problem oluyor? 2023 yılına giriyoruz ve 1 aydır bu sacmalıklar silsilesi ile uğraşıyorum ben. Bunun tek bir mantıklı acıklaması var o da şu: TurkNet'in saha ekibi ile merkez yonetimi arasında iletişim, koordinasyon ve surec yonetimi sıfır seviyesinde. Kimsenin birbirinden haberi yok. Online işlemlerden yazınca ekipler gun icinde gelecek cevabı alıyorum, muşteri hizmetlerini arayınca ekipler gelmiş sinyal yokmuş diyorlar. Ekiplerin geldiği beni aradığı filan da yok. Bu nasıl bir surec yonetimi soruyorum. Benim gibi onlarca insan yazıyor forumda bu durumlarla ilgili.
Ben benim surecim ile ilgili detaylı acıklama istiyorum. Kurulum icin gelmeden beni aramayan, geldik diyorlar (geldikleri filan yok.) Geldikten sonra da kapımı calmayıp bilgi vermeyen kurulum ekiplerinize de buradan saygılarımı (!) iletiyorum. SIkıldım artık.
@TurkNet Destek Ayşegul @TurkNet Destek Ali
Hizmet no: 2942216