Turknet'i 35GB VDSL olarak kullanıyorum. Oturduğum yer ankara yoğun bir bolge ama turktelokom hemen yanımızda ve telekom canağından aldığı icin pingler cok değil. FPSS oyunları oynadığım icin ping benim icin onemli. Oturduğum yerde kablonet altyapısı var. Sizce fibere gecsem oyunlarda kac ping farkı olur? 10 veya 15 fark olsa benim icin değer, turknet'ten memnunum ama akşamları hep olmuyor arada sırada bir yoğunluk olduğu icin ping biraz artıyor 20 30 kadar 2 3 saatliğine ve packet loss sorunları yaşıyorum. Millet eve kapanmadan once sorun yoktu. O kadar buyuk bir sorun yaratmıyor fakat twicte felan goruyorum akşamda olsa hic bir sorun yaşamıyorlar, bende değiştirmeyi duşundum. Kablonet hem taahutlu, hem akşamları hız duşuyor. Kampanyalardan hangisini onerirsiniz? 50 veya 100GB olan paketlerden birini duşunuyorum ve tivibu gibi kutu veren sinema kanalları olan paket. Biraz korkum var ama kablonette hem internet hem tv yoğunluğu ping nasıl olur? Altyapım kotu sayılmaz 15 yıldır 4tane farklı internet denedim, 4veya 5 kere koptu o da turktelekomda hepsi. Kablonet cat kablosu takıyor. Benim kullandığım şuğan telefon kablosu ince. Fibere gecsem sizce iyi olur mu? Turknette oyunlarda 70 74 arası ping alıyorum, akşamları 3 4 aydır sorun yaşıyorum ve 85 100 arası cıkıyor. Arkadaşlara baktığımda 50 60 gecmiyor, bende 60 gecmesin istiyorum. Kablonet fibere gecsem'de yine turktelekom canağındanmı gelcek sinyaller, farklı yerden geliyorsa diğer yerlerde uzakta pek etki etmez sanırım?