Oncelikle , merhaba forum sakinleri .

E-ticaret sitesi , kurmak istemekteyim araştırmalarımda kiralamalar yapan firmalar yıllık 1000 tl ile 2000 tl aylık kredi kartına alımda 200 tl mal oluyor 1 sonraki yılda yarı fiyat odenerek devam edilebiliyor.

Haricinde
opencart ,magento ,proticaret ucretsiz sistemleri olup bunlar daha uygun butce ve eklentileri satın alarak yapılması kaynak kodları acık guncellenebilirliği mevcut kucuk işletmelere uygun olduğunu, yanlız sadece proticaret turk firması olmasından sanal pos turk bankaları guncellemelerinde ve entegrasyonu uygun ,diğer iki yabancı firma olmasından turk bankalarının herhangi guncellemesinde uğraşılması gerektiği olduğunıu oğrendim

Sıfır birine free yaptırdığımda, ortalama 1000 tl istiyor , oda yazılım + tasarım free kişide sıkıntısı cok yaşayan biri olarakta, bir teknik servis ve guncellemede kişiye ulaşamamk ve sonrasında yeni biri bulmak ona maliyeti geciyor kiralama sistemini geciyor.

Oncelikle
butcemde belirli, istediklerimi sıralayacağım kişi var ise beni yonlendirerek , uygun ve bu işi hayalini cocuğu gibi buyutup banada para kazandıracak kendiside bu işten para kazanacak
hayali olan kişi kişilere ihtiyacım var

www.becmobil.com bayiliğini aldım bu sitedeki tum urunleri satabileceğim.
mobil sitesi olacağından dolayı beğendiğim bir site mevcuttur. sektorunde iyisidir. Bu sebeple beğendiğim siteyi kişi iyice baksın ben ASP uzerine kurulduğunu gordum herşeyiyle mukemmel , sitenin rengi, alt menusu , yan menusu , duruşu sepete ekle bolumu,odeme entegrasyonları ,xml ' i ve herşeyiyle mukemmeldir bu site ornektir.
beğendiğim sitem : www.mobilcadde.com

Sitemde ayrıca urunlerin acıklama altında bazılarınıda min 6 sn ile 1 dk arası tanıtıcı video olacaktır.
İstediklerim uygun ekonomik ve proticarete uygun gordum php olarak olması , tabi onerisi olana acığım

xmlk entegrasyonu
sanal pos entegrasyonu
Sepete ekle
urunlerde zooom urun karılaştırması
alt acıklamada video bolumu
sosyal ağların paylaşımı
uyelik
ilerleyen zamanda bayilik verilebilecek sistemi
Mobil odeme entegrasyonuna uygun
Kargo entegrasyonuna uygun
exel toplu urun resim bilgi urun aktarımına uygun olmalı
sınırsız odeme tanımlamaya uygun
facebooke twitter ile bağlantı eklentisi ve facebooke store uygunluğu
tedarikci entegrasyonu
satış ortaklığı ve bayilik uygunluğu
ozel tasarım uygunluğu
statik ıp
google uygun seo uygun ve google hesaplaru uygunluğu
ssl
gsm ve mobil uyumlu site
Varsa eklenebilecek veya oneriler bilmek isterim ...

Bana istediğim şekilde sitenin benzer olmamak hayali ve daha iyi temalı ve bu şekilde proticaret uygun goruyorum , uygun olan yapabilen var ise acil tafımdanki skype veya mail teklif goruşme yapabilirse işi vereceğim
iş icin acelem yok temmuz 15 ' ine kadar acmayı planlıyorum

Ayrıca bu şekilde bir cok site yaptırsamda bazı sorunlar ilk baştaki para odemesini alıp kaybolanları yaşamamdan karşıklı guven istinaden ben işk işe başlayıp gorduğum kadarı ile odemeleri taksit taksit yapacağım bu şekilde kişi , hem yaparken odeme alacak hem ben kendimi lutfen herşey karşıklıdır. ne siz beni tanıyorsunuz nede ben bu sbeple, adresi maili , tc bilgisi her turlu ulaşımı verebilecek hayali geniş ne istiyorsunuz değil, neler yapabileceği kendisi onerebilecek butceniz nedir demeden istediklerime calışan ve fiyatlamayı ona gore yapabilecek uygun ekonomik hayal gucu yuksek kişi veya kişiler arıyorum

tşk ler bekliyorum

Skype veya mail bekliyorum ..
mail : [email protected]