Merhabalar, bugun sizlere Turk Telekom'dan TurkNet'e geciş surecimi anlatacağım.

09.04.2020'de Turk Telekom ile olan anlaşmam biteceği icin mart aylarında anlaşamayı yenilemeye acıbadem'deki merkezlerine gittim. 24Mbps 76TL'ye kullanıyordum, yine 24 veya 35'lik bir paket istedim 24'luk pakete 104 lira gibi bir fiyat cıkardılar. Fiyat fazla geldiğinden başka sağlayıcıları aramaya başladım, Technopat uzerinden konulara ne kadar baksamda her firmanın oveni de var soveni de en son TurkNet'de karar kıldım ve 08.04.2020'de Online başvuru ile işlemleri başlattım.

09.04.2020: Evraklar MNG kargo ile tekirdağ'a yollandı.
13.04.2020: Evraklar elimize ulaştı, sesli onay icin sizi arayacağız dendi ve akşam 17:00 civarında sesli onayım alındı.

14.04.2020: Aktivasyon surecine başladılar.

16.04.2020: Aktivasyon sureci tamamlandı ve internet kullanıma acıldı.
Acıkcası bu kadar hızlı olmasını beklemiyordum. Forumda dolaşan 1 aydır bağlanmadı konularını gorunce iyice işkillenmiştim ancak duşunduğum gibi olmadı surec hızlıydı. Modem kurulumunu yaptıktan bir 1 saat sonra interneti kullanabildim. Şu anda internet cok ağır neden bilmiyorum bazen de internet gidiyor DNS_PROBE_FINISHED_NO_INTERNET yazıyor bu kimden kaynaklı bilmiyorum sorunu cozersem buraya yazarım.
Hat değerlerim:

Hız testim: