Merhaba.

1.5 senedir TurkNet abonesiyim. Bir suredir bildiğimiz uzere Turk Telekom altyapısı uzerinden hem Turk Telekom, hem de onun altyapısını kullanan bircok firma 200-500-1000 Mbps paketlerini kullanıma sundu. Ben abone olurken TurkNet'in sloganı olan "Maksimum hız, tek fiyat!" cumleye bakarsak, altyapımın desteklediği maksimum hızı TurkNet uzerinden alabilmem gerekiyor. Yine TurkNet'in kendi sitesinden bir alıntı olarak:

Diyelim ki altyapınızda bir iyileştirme oldu, yine fiyat farkı olmadan yeni altyapının size sunduğu maksimum hızı kullanabileceksiniz.
Genişletmek icin tıkla...

Farklı firma sitelerinden altyapımı sorguladığımda (Comnet, Netspeed vb.) 1000MBPS'e kadar hız alabileceğimi gorebiliyorum. Fakat TurkNet'in altyapı sorgulama sitesinde ise "alabileceğim maksimum hız" 100Mbps olarak gorunuyor.

Burada istediğim 1000MBPS hızı 170 liraya almak değil, Ama "Maksimum hız, tek fiyat!" kampanyasının en azından maksimum hız kısmını TurkNet aracılığıyla alabilsem cok mutlu olacağım. TurkNet gibi bu internet hızlarının var olmasının onunu acan bir firmayı bırakmayı istemiyorum. Ancak bu tek fiyat politikası artık zarar vermeye başladı bence. Memleketteki evimde 16Mbps'lik altyapıda alacağım internete şimdiki fiyatla 170 lira odemek mantıklı gelmediği icin bırakmıştım bir sure once. Şimdi ise, bazı firmalar 12 aylık odeme sozune 109 lira gibi bir ucrete 100Mbps internet sağlayabiliyorken, tek fiyat politikasını uygulamanın mantıklı olduğunu duşunmuyorum.

GigaFiber hizmetinin uzunca bir sure daha Kağıthane'ye gelmeyeceğini biliyorum artık, kacıncı başvurum oldu sayamıyorum. Bunun yerine, en azından TT altyapısı ile daha yuksek hızlara erişim imkanımız olsa da TurkNet gibi bir firmayı terk etmek zorunda kalmasak, cok daha hoş olmaz mı?

@TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul