Merhaba, 20 Aralık gibi kullandığım operatore gelen zam ve duşuk internet hızı yuzunden TurkNet'e gectim. Başvurumu yaptım ve geciş sureci yaklaşık 3 gun surdu, ardından bana modem kurulumu icin kullanıcı adı ve şifre gonderdiler. Kurulumu yaptım altyapım 75MB destekliyordu Ethernet ile Speedtest yaptığımda 72MB download ve 8MB de upload verildi. Aylık şu anlık 169.90₺ oduyorum. Bazı zamanlarda download hızı 40-50'lere kadar duşuyor. Bu cok yoğun olduğu zamanlarda oluyor fakat 40-50 bile benim icin gercekten cok iyi bir hız eski internetime gore. Steam uzerinde 8 indirme hızı veriyor, eğer ki 20 altı bir download hızı alıyorsanız hayatınız guzelleşiyor diyebilirim. TurkNet hakkında ceşitli farklı yorumlar almıştım, iyi/kotu diyen cok vardı. Guvenip gectim ve şu anlık gercekten memnunum. Herkes yeni gelen muşterilere destekte oncelik veriliyor, eskiler cok umursanmıyor demişlerdi daha destek ile ilgili bir işim olmadı fakat olursa cok korkuyorum bunu yaşamaktan. İnternet hızının tamamen altyapı ile ilgili olduğunu duşuyorum acıkcası, sorun yaşayanlar ile yaşamayanlar arasında buyuk fark var. Altyapınız iyi ise ki benim iyi değil evim eski bir ev olmasına rağmen bu hızı alıyorum. Gececek arkadaşlara altyapı sorgulamasını ve 70+ gelirse gecmelerini oneririm.