Merhabalar. TurkNet ve NetSpeed ile ilgili değerlendirmelerimi paylaşacağım benle aynı durumda olan varsa fikir edinebilir. Marka ovme postu değildir. 3 gun once TurkNet'e başvuru yaptım. Ozel aracım yok ve halk otobusu kullanmak istemediğim icin(3 saatte bir calışıyorlar ve virus nedeni ile hijyenik bulmuyorum) kurye ile evrakları gondermelerini rica ettim 29 TL masrafı oluyormuş kabul ettim ve konuştuğum yetkili bayan 2 gun icinde kesin gelmiş olurlar dedi. 3 gun oldu ne gelen var ne giden. Muşteri hizmetlerini arıyorum muhattap yok telesekreter Online işlemlere yonlendiriyor. Online işlemlerde derdimi yazdım geri donuş alamadım. Başvuru yaptığım numara ile muşteri hizmetlerine bağlanamadığım icin farklı numara ile arayıp işlemlerimi iptal ettirmek istedim. Zaten herhangi bir evrak imzalamadığım icin yetkili ucret odemezsiniz dedi. Dosyam 1 ay icinde kapatılıyormuş. Sonrasında NetSpeed'i aradım konuştuk paketi ayarladık ve virus salgını yuzunden işlemleri zorlaştırmamak icin evrak gonderimini kaldırdık arayıp başvuru yapmanız yeterli oluyor dediler. Sadece ekipler geldiğinde kimlik fotokopisi vermem yeterli oluyormuş. Boyle cozum odaklı calışanların kazanmalarını istiyorum acıkcası. Her şeyden once vizyonu olmalı bir kurumun. Diyeceklerim bu kadar. Farklı detayları sormak isteyen varsa buyursun cevaplayabilirim.