Arkadaşlar hayırlı akşamlar dilerim.
Yaklaşık 4 ay once Turk Telekom'dan Turknet'e geciş yaptım. Aslında geciş nedenim yalnızca ekonomikti. Altyapı ve hız problemim yoktu. Bir kere bile kopma yaşamadım.
Ancak Turknet'e gectiğimden beri internet aşırı derecede yavaş. Oyle ki Instagram'da gonderiler yuklenmiyor, 720p kalitede video izleyemiyorum. Muşteri hizmetleri ile, forumlardaki temsilcilerle, sosyal medya hesaplarıyla milyon kere goruştum ama ilgilenmiyorlar. Surekli hız testi istiyorlar. Oysa hız testi yapıyorum 70 Mbps gozukuyor ama hız testi yaptığım siteye 1 dakikada giriyorum. Ping 8 gozukuyor ozellikle mobil oyunlarda aldığım en duşuk ping 300 civarı. Bunları izah ediyorum surekli hız testi istiyorlar atıyorum ilgilenmiyorlar en son bayağı giydirdim sucu modemime ve telefonuma attılar. Oysa Turk Telekom kullanırkende telefon modem aynıydı.
Artık cıldırma noktasına geldim. Uzaktan eğitim derslerine katılamıyorum bu mağduriyetimi nasıl giderecekler? Ayrıca ara ara kopmalar meydana geliyor. Aslında saniyelik kopmalar ama oyun oynarken veya film izlerken etkisi buyuk oluyor. Komik olanlarda birisi de bağlı olduğum santral YAPA altyapısında gozukuyor. Virus yuzunden şu an geciş yapamıyorum ama şu sular bir durulsun eğer duzelmezse 24 ay taahhutu goze alıp Turk Telekom'a doneceğim.
Aşağıya hat değerlerimi ve hız testimi bırakıyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Resimde gormuş olduğunuz hız testine aldanmayın Technopat'a bile zor giriyorum. Uc aydır boyle.
Dosya Ekleri altyapı.png 15,1 KB · Goruntuleme: 35
hız.png 5,1 KB · Goruntuleme: 42