Oncelikle merhabalar, sağlıklı gunler dilerim. Kendinize olabildiğince dikkat etmeyi unutmayın.
Şimdi gelelim konumuza gectiğimiz aylarda Turk Telekom'dan TurkNet ’e geciş yaptım. Bu surecte Turk Telekom taahhutum vardı ve 511 TL odeyerek TurkNet ’e gectim. Ancak benim TurkNet ’e gecme sebebim bana verecekleri 35 Mbps sozu vermeleriydi ve altyapımın 82 Mbps kadar desteklendiği soylendi. Bende bu sozlerine dayanarak geciş yaptım fesih bedelini odedim. Geciş işlemleri sıkıntısız bir şekilde oldu ancak (!) Bana soylen 35 Mbps yerinde yeller esiyor tabii. Aldığım 16 Mbps ama bana gelen 12 Mbps. Paket değiştirme cabasına girdim Online işlemlerden ancak değiştirme seceneği yok. İki gun once TurkNet muşteri memnuniyeti icin aradı bu sorundan bahsettim, arıza kaydı oluşturdular. Bugun gelen mesaj ise şu “ Alt yapınız 82 Mbps destekliyor ama yararlanabileceğiniz en uygun paket 16 Mbps olup herhangi bir işlem yapamıyoruz.” Bu kadar sacma bir şey olabilir mi? Burada ki konulara bakarak gecmiştim ama şu an bin pişmanım. Artık başka ISS bakacağım. Olan 511 TL'ye oldu.