Merhaba arkadaşlar,
TurkNet'in ilk defa bu halini gordum. 3 yıldır aktif bir şekilde kullanmaktayım. Altyapım 16Mbps'yi destekliyor ve aldığım hız 11 - 13 Mbps olarak değişiyordu. Fakat ust katımdaki daire internet bağlattıktan sonra ki gunler hızım 6 Mbps olarak sabitlenmiş gibi oldu. 21 Şubat Cuma gununde destek talebi oluşturdum 26 Şubat Carşamba gunu ekipden bir arkadaş geldi, kontrollerini yaptı, hat değerlerini inceledi bana hızın TurkNet tarafından duzeltileceğini, benden ve Turk Telekomdan kaynaklı bir sorun olmadığını soyledi ve TurkNet'e bunu iletti. Daha sonra bugun destek talebine cevap olarak " santrale olan uzaklığınız 2169 metre bu mesafede alacağınız maksimum hızı almaktasınız diye cevap verilmiş. " ustelik once bir ekip randevu icin arayacaktı beni fakat arayan olmadı ve bu cevabı verdiler. Komik olan şu ki TurkNet'in online işlemlerinde santrale olan uzaklığım 1914 metre olarak gozukmekte. İlk defa bu ISS de bu sorunu yaşamıyorum, daha once oldu ve aynı gun veya ertesi gunu hızım normale donmuş oluyordu gercekten cok şaşırttı bu sefer beni. Yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım, aksi taktirde farklı bir ISS geciş yapacağım. Resim olarak hat değerlerimi, santrale olan uzaklığımı ekledim. Kontrol edebilirsiniz, yardım ederseniz sevinirim arkadaşlar.

Dosya Ekleri 2169.PNG 4,7 KB · Goruntuleme: 23

hat değerleri.PNG 2,8 KB · Goruntuleme: 25

teknik.PNG 14,6 KB · Goruntuleme: 27