Oncelikle şubat 2022 tarihinden beri Antalya'nın muratpaşa ilcesinde TurkNet kullanıcısı olarak yaşadığım sıkıntıları ve bu vasat firmanın eksiklerini sizlerle paylaşmak istedim.

Apartmanımda ve evimde fiberoptik kablo ve internet hizmeti olmasına rağmen inatla apartmanımda fiber altyapısı olmadığını savunuyorlar. Firma muşteriyi o kadar onemsemiyor ki bir cağrı merkezleri bile yok. VDSL 75Mbps paketini kullanmama rağmen 40 Mbps'yi bile zorla goruyorum. bunun icin modemi restlemem gerekiyor. Bu hıza da sadece 10 dakikalığına ulaşabiliyorum sonrasında 20 Mbps seviyelerine duşuyor. Gun icinde ortalama 5 defa internet kesintisi yaşamam cabası. Daha once bu konuyla ilgili sorunumu teknik desteğe bildirdikten sonra apartmana kontrol ekibi yolayacaklarını soylediler. ne hikmetse kontrol ekibinden bir kişiyi gormeden, apartmanınzdaki altyapıyla alakalı deyip yeni altyapı icin kablonun metre başına 40 TL istediler. 9. katta oturduğumu ve her katın 4 metreden hesap edildiğini duşunursek 1440 TL kablo parası + işciliği+KDV'si ile 1800 lira para istediler (nisan 2022 tarifesidir). Diğer bilimum internet sağlayıcıları 7/24 teknik destek sağlarken TurkNet'te muhatap bile bulamıyorsunuz. Online işlemler dedikleri vasatın daha altında bir sistemleri var ve bu sistemde sabah 9:00 akşam 20:00 calışıyorlar. Gece internetiniz kesilirse tek başınızasınız. Ben bu firma yuzunden kendi mahallemdeki telefon kablo altyapı haritasına ve Turk Telekom altyapı kapsama haritasına kadar ulaşıtım ve universite gibi profesyonel bir eğitim almadan kendi cabalarımla elektrik-elektronik bilgisine ve teknik bilgiye sahip oldum. Yine nisan 2022'de TurkNet CEO'su Cem Mehmet CELEBİLER'in roportajında vermiş olduğu soz adı altında Haziran 2023'e kadar "kesinlikle zam yapılmayacak" lafının ustunden 1 ay sonra Mayıs 2022'de 40 TL'lik zamın uzerine Ağustos ayında bir 30 TL zam daha gelmişti. Şubat 2023'de 229.90 TL'ye yukselerek şubat 2022'den bu yana 130 TL'lik bir zam yaparak toplamda %130'luk bir zam ortaya cıkmış oldu. Daha sonrasında bu zamı GigaFiber kapsamında yapılacağını duyurdular fakat GigaFiber kullanıcısı olmadığım halde bu zam beni de etkilemiş oldu. Mevcut ekonomi ve enflasyonu goz onune alırsak bunu normal karşılayabiliriz fakat verilen sozun yerine getirilmediği ve muşterilerinin mağdur edildiği de acık bir şekilde ortada.
Sayın Recep Baltaş ve Technopat ailesinin ballandırarak anlatmayı bitiremediği firmanın gercekleri ve yaşadıklarım bunlardır.

Firmayı kotulemek gibi bir niyetimin olmadığını ve yaşadığım deneyimleri sizlerle paylaşmış oldum. Sizlere tavsiyem bu firmayı secerken bu tarz problemleri goz onunde bulundurarak 2 kez duşunmenizi tavsiye ederim.

Herkese mutlu ve iyi gunler dilerim.