Merhaba.
Şu anki oturduğumuz daireye yaklaşık 6 ay once taşındık. Eski evimizded GigaFiber kullanıyorduk. Fakat yeni evimizde (eski sokağımızın karşısı ) maalesef farklı bir mahalle olarak gectiği icin GigaFiber desteği yoktu bende 50Mbit olana başvurdum. Fakat boş durur muyum zaten tanıdık bir mahalle olduğundan tanıdığım herkese mahallemiz icin GigaFiber ticket ı oluşturttum. Hatta universitedeki arkadaşlarıma bile oluşturttum. Daha sonra cok şukur GigaFiber mahallemize geldi. Daha sonra uzunca bir sure binamıza gelmesini bekledim. Surekli ticketlar oluşturuyorum, arıyorlar anlatıyorum goruşuyorum vs. sonrasında daireye hat cekmek icin geldiler. Fakat o da ne? Binaya henuz kutu takılmamış. Dedim eyvallah gelsinler taksınlar bir-iki gunde onları beklerim. Kutuyu takmaya geldiler. Bende binada girip cıkanlar olduğu icin kimse bir şey demesin diye başlarında bekledim. İyi insanlardı taktılar ve kaydınızı oluşturuyoruz dairenize hat acmak icin gelecekler dediler. Bundan sonraki her gun eve geldiğimde kutuya bir goz atardım. Hic bağlatan olmuş mu diye. Yaklaşık 2 hafta da onu bekledim. Tabii beklerken yine ticket oluşturuyorum. En son dun eve geldim. Yine bir kutuya bakayım dedim. Aman Allah'ım ne goreyim? Bugun gelmişler ve başka bir komşuma GigaFiber bağlamışlar. Hemen yine bir ticket oluşturdum ve derdimi anlattım. Fakat yine değişen bir şey yok. Bildiriminizi yetkili yerlere ilettik deyip geciştirildim. Son ticketımı oluştururken belirttim. Yarın mesai saatim bitene kadar eğer arayıp cuma gunu icin randevu verilmez ise internetimi iptal ettireceğimi soyledim. Birazdan mesaim bitecek ve ne arayan var ne soran. Ben bunun icin bu kadar uğraşırken binama kadar gelipte bağlamamaları cok zoruma gitti. Bunun icin bir şey yapmayı duşunuyor musunuz @TurkNet Destek Ali?
Abone numaram: 2876669