Oncelikle herkese iyi gunler dilerim. Bugun yaklaşık 50 kez internetim koptu ve hat değerlerinde acayip şekilde oynamalar mevcut. 1 haftadır durum boyle. Burada aynı sorunu yaşayan birkac kişi daha gordum. Yaklaşık 2 yıldır TurkNet muşterisiyim başıma ilk defa boyle bir şey geliyor. Bıraktığım arıza kayıtlarına istinaden saha ekiplerini yonlendiriyorlar onlarda ankastre kutusundan binaya kadar olan kabloda sorun olmadığı soyleyip arızayı muşteri kaynaklı buluyorlar. 3 farklı modem denedim ev ici kablolarımda herhangi bir sorun da yok. Sorunun hızım duşurulerek cozulmesini istemiyorum cunku 6 aydır sıkıntısız bir şekilde hızımı alabiliyordum. Sosyaldeki arkadaşlar krone parcasını değiştirmelerini rica et gibi cozum onerileri sundu arıza kaydı olarak bıraktım onları fakat yine de sonuca varacağını duşunmuyorum. Pek kablolamadan anlayan biri değilim ev ici tesisatta sorun olup olmadığını bilmiyorum ne yapmam gerek cidden bilmiyorum.
Sorun olmadan onceki değerim bu.
Arkadaşlar 3 kez tt ekipleri ankastreden binaya kadar gelen kabloyu inceledi ardından eve turknetin kendi saha ekipleri geldi. Ama sorunum duzelmedi şimdi de sıva altı kablomda sorun varmış dediklerine gore. Elektrikci bulmam gerekiyormuş. Binanın altında kutuya bir şey yapıp elektrikci zahmetine girmeden sorunun gercekten kabloda olduğunu doğrulayabilmemin herhangi bir yolu var mı ?