Ekim 2019'da sozleşmem bittiği icin Milleni.com'dan TurkNet'e gectim.
Milleni.com'da ADSL hattı kullanıyordum. TurkNet'e gecerken altyapı sorgulaması yapıldı ve hattımın 64 Mbps'ye kadar VDSL desteklediğinin bilgisini aldım. Fakat cok kurnaz olacaklar ki TurkNet muşteri hizmetlerinde ki arkadaş hattımı ADSL olarak acarsam işlemlerin daha hızlı olacağını aktarıp aklımı celmeyi başardı. Hattımı ADSL olarak acıp daha sonra VDSL'ye cevirebileceklerini bildirdi.
Kabul ettim ve hattım ADSL olarak aktif oldu. Daha sonra paket değişikliği talebinde bulundum, TT telefon hattınızı tanımlamamış o yuzden VDSL hizmeti alamazsınız dediler. Tam 3 kez Manisa'daki TT'nin operasyon merkezine gittim. Adamlar telefon hattımı 3 haftada ancak tanımladı. Bu sefer VDSL gecişi icin boş port olmadığını soyedi TurkNet.
Bu bilgiyi kimden aldınız diyorum, Telekom'dan diyorlar.

Benim yan komşum gecen hafta 1 gunde VDSL'ye gecti. Şuphe edip bu gun Manisa Turk Telekom Mudurluğu Operasyon Şefi H. İle goruştum.
İnanır mısınız? Sadece 4 adet VDSL portunun kullanıldığının, geriye kalan yuzlerce portun boş olduğunu soyledi.
Bende TurkNet size talep atıyor siz boş port olmadığını soyluyorsunuz dedim. Talepleri gosterdi bir de ne goreyim?
TurkNet boyle bir talep gondermemiş bile.
Adamların muşteri hizmetleri de yok ki o an arayıp goruştureyim.

Uzun lafın kısası arkadaşlar, TurkNet TT'nin altyapısın muşteri başına kiralıyor. ADSL ile VDSL hattının kiraları farklı. VDSL daha masraflı olduğu icin boyle bir yola başvurduklarını bizzat kendim saha ekiplerinden oğrendim.
Siz siz olun bu tur katakulliye gelmeyin. Ben yandım sizde yanmayın.

Bilgilerinize.