Aldığım internetin fiyatı ve hızı beni memnun etmezken bir bakmışım taahhut bitiyor. 8MBit internetten kurtulmak icin bir fırsat dedim kendi kendime. Sonra internette dolaştım, arkadaşlarıma, tanıdıklarıma sordum. Ve o ISS ile tanıştım, TurkNet.

Ya şimdi hepimiz biliyoruz şu anki Turkiye'nin internet performansını. 8MBit internete 80 TL oduyoruz. Bir de 2019'dan oncesindeki o kota işleri. Ocağımıza incir ağacı dikiyorlar resmen. Ah, o zamanlara hic donmek istemem. Ben de bu sıkıntıdan bir an once kurtulmak icin TurkNet'e gecişe başladım.

İşlemler gayet guzel gecti desem biraz yalan soylemiş olurum keza yaşadığım maceralar beni bayağı sıktı. Şimdi, en başından alıyorum olayı. Bu TurkNet'e gecişe karar vereceğim zaman ilk once muşteri hizmetlerini aradım. Kendileri adresmi aldılar, altyapıma baktılar falan falan. Sonucunda altyapımın 79Mbit desteklediğini soylediler. Ben de hangi paketi tercih etmeliyim diye sordum. Verdikleri paket beni şok etti. 2 yıl boyunca kazıklandığımı hissettim. 35Mbit internet kotasız taahhutsuz 76 TL. O an yaşadığım şoku atlatmak icin muşteri hizmetlerine 2 dk beklemelerini soyleyip yan odada şokumu atlatmaya calışıyordum