Merhaba, bir iki hafta once internette bir anda surekli kopmalar meydana geldi. Tamamen durduk yere başladı. 1 gun icinde 100'den fazla kez koptu internet. Kopuyordu 2 DK sonra geri geliyordu sonra tekrar kopuyordu falan. Tabii muthiş operatorun muşteri hizmetleri dahi olmadığı icin mecburen arıza kaydı bıraktım ve 24 saat icinde kopma sorununu cozduler, ama nasıl?
Altyapım olmadığı icin maksimum ADSL hız alabiliyorum. Bundan dolayı 12 Mbps civarında falan hız alabiliyordum. Sorunu bu hızı duşurerek cozduler. İlk cozulduğunde 6-7 Mbps geliyordu. Şu an ise fotoğrafta da gorulduğu gibi 1 Mbps hız alabiliyorum. Sanki yeryuzunden magmaya internet bağlantısı sağladılar.
Ping desen berbat, onceleri bir sorun yoktu fakat son birkac ayda surekli ping oluyor. Gram oyun oynanmıyor. Zaten sırf muşteri hizmeti olmayışı vazgecmek icin basit bir sebep. Evet kullanıp cok memnun olan da olabilir. Sunduğu tarifeye gore fiyatı falan cok iyi eğer fiber ya da ozellikle YAPA altyapınız varsa. Yoksa da surekli problem, problem, problem.