TurkNet'e geceli bir sene civarı oldu. bağlattığım gunden bu gune kadar her ay destek kaydı acmışımdır cevap verdiler fakat son bir ay icerisinde o kadar ilgisiz sacma cevap verdiler ki beni sinir ettiler. *(Haşiye) TurkNet'den ayrılmak istiyorum.
Şoyle bir sorum var. İnterneti X firmasın'dan yalın olarak alıp telefon hizmetini TurkNet'den iptal etmeden kullanmaya devam edilebilir mi? Veya 50 MB İnternet + Heryone aylık en az 100 dk telefon paketleri onerilerinizi bekliyorum.

*(Haşiye):
Bağlattığım gunden beri DSL surekli kopmaktaydı, bir anda durduk yere snR değeri 8'den 3 değerlerine iniyordu. O zaman bu zaman onarın, duzeltin, kablo doşeyin dedim ama hicbir şey yapmadılar, en sonunda gittim Telekom ofisin'den kablo istedim sağ olsunlar kablo verdiler. Ev'den saha dolabına kadar 120 metre civarı kabloyu kendi başıma duzgun bir şekilde doşedim.
Sonra yeni kablonun bağlantısının yapılması icin destek kaydı actım ilkin sacma bir cevap verdi o kaydı kapattım, sonra duzgun bir şekilde anlattım ve en sonun'da biri cevap verdi "İletmiş olduğunuz arıza kaydınızı inceledim. Hat değerlerinizi kontrol ettiğimde herhangi bir sorun tespit edemedim. 5 gun 16 saattir kesintisiz internete erişebildiğinizi ve modeminizle buluşan hızın 51 Mbps olduğunu goruntulemekteyim. Herhangi bir arızanız olmadığından dolayı ekip yonlendirmesi sağlayamıyorum. Bundan dolayı destek kaydınızı sonlandırıyorum" Sonra tekrar geri dondum benim hız ile, bağlantı gunu ile'de benim sorunumun alakası yok snR değerinden bahsettim fakat beni dinlemediler. Ben dedim ben saha dolabına kadar 120 metre civarı kablo cekmişim bağlantısı yapılacak duruyor napıyım ben şimdi o kadar kabloyu sokeyimmi dedim. Onlar'da gerekli izahı arkadaşlar yapmış dedi ve benim sigortalar attı.