Arkadaşlar ilk bilgisayarımı 5. sınıfta almıştım ve 5. sınıftan beri TTNET kullanıyorum.
Kullandığım paket Yalın ULTRANET (16Mbps'ye kadar) 100 GB ve aylık paket ucreti 70-75 TL arası.
Fakat kullandığım paketten memnun değilim. Sizce TTNET'de kalıp başka bir pakete mi gecmeliyim, yoksa sozleşmeme bitince (Bitmesine az kaldı) TURKNET'e mi gecmeliyim ?
Coğu kişi TURKNET'in muşteri hizmetleri olmadığını ve İnternet kesildiğinde veya başka bir şey olduğunda cevap veya geri donuş alamayacağımı soyledi.
Sanki TTNET'de muşteri hizmetleri varda ne oluyor hep aynı terane arıyorsun reset attık beyefendi diyip gonderiyorlar seni.
TURKNET'in artıları ve eksileri nedir ? TURKNET kullanan arkadaşlar yorumlarda belirtirse cok sevinirim.
Sizce bu ne kadar doğru ve eğer doğruysa ne kadar etkiler ?
Ayrıca şunu da belirtmem de fayda var. Şuan da TTNET'de internet paketim de hızım 16 Mbps olarak gozukuyor fakat SPEEDTEST veya TURKTELEKOM hız testi sitelerine girip hız testi yaptığımda cıkan en fazla maksimum hız 9 veya 10 Mbps arada sırada da oda cok nadiren 12 Mbps falan cıkıyor. TTNET'i defalarca arayıp bunu belirtmeme rağmen bir turlu paket hızımı alamıyorum.
NOT: İstanbul/Beykoz'da oturuyorum ve evimin desteklediği maksimum hız 16 Mbps
ANKETE KATILIRSANIZ COK SEVİNİRİM.