merhaba. cep telefonuyla uyumlu matematik kursu websitesi tasarımı yaptırmak istemekteyim. tamamen kurs ve ders temalı websitesinin cok basit anayuzu olmasını istiyorum. ana ekranda sadece 5 link olacaktir. linklere tıklandığında diğer sayfaya gecilen bir websitesi olmalıdır.
*Bu websitemize bağlı faceboook, youtube, instagram, twitter sayfarı kurulumu yapılmasını istemekteyiz.
*kendi cektiğimiz ders videolarını siteye monte edilecektir.
*Matematik ile ilgili websitesi olacağı icin site gorunumude ders, oğrenci ile ilgili gorselli olmalıdır.
*Daha once başka birine yaptırmıştık fakat cok sacma ve kursla alakasız hazır site ile tasarım yapmıştı. gercekten husranla bitmişti onceki website tasarım girişimimiz. işini bilen biri olsun lutfen.
*Ek olarak: ders videolarımızı youtube kanalımıza ,instafram facebook, twitter sayfalarımıza montaj yaptırmak istemekteyiz. yani websitemizi sosyal medyadan da takip edebilsin oğrenci ve veliler. fakat herhangi bir intro video, logo, kapak fotosu vb. şey tasarlamadık. webtasarımı yapacak arkadaş bunları da yapacaktır.
*ucrete gelince, bu emeklerin karşılığını bilmiyoruz acıkcası. ama daha once boyle birkac website tasarımı yapan arkadaşlar tercihimdir. fiyatı gercekten bilmiyorum. ama toplamda 600 TL odeme yapabilirim. bu fiyat yapılan emeğe denk gelir mi hic bilmiyorum. ama teklifim budur sayın arkadaşlar.
kolaylıklar diliyorum.