Her şey bu beşpara etmez TTNET'in verdiği duşuk hız sonucu başladı. 10Down 0.60up bir sure sonra kapattık. Tabii telefon hattı ve internet babamın ustune idi telefon hattını kapatacağım gereksiz para oduyoruz dedi. Kapatmak istedi. Oradakiler demiş kapatamayız 200 bilmem ne ceza odersiniz falan falan 1 senesi kalmıştı kapatmaya tamam dedik halbuki bunun tuketici haklarına aykırı bir şey zorla tutamaz. ! Ondan sonra ben 'ISS' aramaya başladım. TurkNet'i buldum. Hız olctum 75down tahmini diyor 100'de olabilir bilmiyorum. 4 up veren bir paketi Bir de 35down 3up veren bir paketi vardı ben de 35'lik olan paketini bağlatmak icin aradım TurkNet'i işte her şey oldu Haziran ayının yarısında internetim geldi. Kullanmaya başladım.

Her şey guzel verdiği hızlar guzel tabii. Bir de yeni modem aldım. TTNET'in dandik modeminden sonra ASUS AC68u aldım super her şeyi kontrol ediyorum guncellemesi geliyor hızıda iyi veriyor her şey tamam dedim. Arada yayın acıyorum. Falan iyi idi sonra TurkNet aradı dedi telefon hattı sizin ustunuze değil bir daha yollayın belgeleri internetiniz var ama yeniden TTNET başvurucaz dediler adama o kadar dedim ben aboneliği başlatacağım telefon hattı babamın ustunde diye adam bana telefon hattı kendi ustume diye belge yollamış. Bir daha yolladım neyse oldu Temmuz ayı boyunca bir şey yok bu ay Ağustos'a girdik işte bir gun telefonuma whatshapptan mesaj geldi babamdan diyor ki: Nolu ev hattınızısn 24 ay vadeli ev destek hizmeti kampanyanız talebiniz uzerine iptal edilmiştir kampanya cıkış ucretiniz 260TL odeyiniz yazıyor. Ben hicbir şey kapatmadım.

Babam da yapmadı sinirden elim ayağım birbirine dolandı ne yapmalıyım bilgisi olan var mı? Bu iğrenc TTNET'ten kurtulamaz mıyızm hayatım boyunca gormek bile istemiyorum. Boyle bir şey olamaz ben o cezayı odemek istemiyorum zorla tutuyorlar Bir de ceza cıkarıyorlar. Ben ev telefonunu kullanmıyorum bile gereksiz. Bir de bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim tuketici hakem heyetine yazmayı duşunuyorum. Ne gibi belgeler gerekir. Ya da duz yazsan ne olur eski internet faturaları var e postada bir sonuc cıkar mı? Bu haksızlığa kim dur diyecek.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/ev-telefonu/kampanyalar/sayfalar/ucretsiz-evde-destek-hizmeti-kampanyasi.aspx

@BilgisayarKurdu