TurkNet hizmetimde neredeyse girdiğim butun sitelerde insan olduğunuzu doğrulayın şeklinde guvenlik adımlarına takılıyorum buna ek olarak başta Papara olmak uzere Wi-Fi'ya veya Ethernet'e bağlı olduğum zaman giremiyorum. 4.5G gectiğimde an pat diye bu giremediğim hesaplara girebiliyorum, ilk Papara'da bu sorunu keşfettik Papara'dan destek aldık ama o tarafta bir engel yok zaten aynı hesaplara aynı cihazlardan Wi-Fi kapatıp 4.5G gectiğimiz an sorunsuz giriyoruz. Buna ek olarak az once yaşadığım bir olay Steam'de sıfır hesap acamadık. Modemi resetliyoruz yeni IP alıyoruz yine olmuyor. Bu neredeyse butun farklı platform ve uygulamalarda bu şekilde. Steam icin orneğin gittim VPN actım greece lokasyon sectim cerez bile silmeme gerek kalmadan pat diye hesabı actı. Bize gelen IP ne olursa olsun bu sorun devam ediyor ve farklı farklı platformlarda oluyor. Muhtemelen IP bloğunda sorun var. Bu arada şu anda kız kardeşimde kalıyorum bir 20 gundur buradayım ve 20 gundur bu sorunlar mevcut kız kardeşim ve eşi calıştığı icin onlar YouTube'a giriyor diye cok sorun etmemişler ama uzun suredir bu şekilde.

Benzer bir sorun yaşayan oldu mu? Cozum icin benim yapabileceğim bir şey var mı? Kız kardeşim ve eşi calıştığı icin pek bu işle ilgilenemiyorlar.