Merhaba, birkac gun evvel Turk Telekom taahhudunun bitmesi uzerine TurkNet'e geciş yaptım. Gecme sebebim daha onceki TurkNet tecrubemden memnun kalmamdı. Fakat gecişten sonra ciddi hayal kırıklığı yaşadım/yaşıyorum. şimdiden belirteyim, Turk Telekom'dan TurkNet'e gecme sebebim internetle ilgili problemler değil, muşterilerin boğazlarına yapışma huyları ve taahhut zorunluluklarıydı, internetle ilgili sıkıntım yoktu.
TurkNet'e gectikten sonra evde doğru duzgun kablosuz internet kullanamıyoruz, inanılmaz yavaş bir internet ve gun icinde Wi-Fi'nin komple koptuğu zamanlar oluyor. İkinci olarak ping ve indirme-yukleme hızı değerleri. Ben profesyonel olarak Valorant oynuyorum, TT'de Londra sunucusunda sabit 54 alırken gecişten sonra pingin duşuk olduğu zamanlarda 53-70 arası surekli bir oynama var. Yine gun icinde pingin 500 civarlarına fırladığı oluyor ve oyun oynanmaz bir hal alıyor.
İndirme hızım 35'ten 20'ye yukleme hızım 7-8'den 2'ye duştu. Destek kaydı oluşturduğumda bana santralden ankastreden bahsediyorlar, ekip yollayıp kontrol ettirdiler arıza gozukmedi. Ustte yazdığım hicbir sorunu Turk Telekom'da tek bir gun bile yaşamadım, bunları nasıl cozerim?
Tavsiyelerinizi bekliyorum yoksa Turk Telekom'a geri donmeyi duşunuyorum. Teşekkurler.