Merhaba,

1 haftadır modem arayuzunde "kimlik doğrulama başarısız oldu" ya da "gecersiz hesap veya bağlantı" uyarısı alıyorum ve internete bağlanamıyorum. Destek talebi oluşturdum ancak modeme reset attırmaktan başka bir destek alamadım. Sonuc olarak problemin ASUS marka modemimden kaynaklandığı varsayılarak modemi garantiye gondermem ya da ucretli teknik destek verilebileceği soylendi. Ben de Tenda marka yeni bir modem aldım ve modem kurulumu yaptım ancak aynı hatayı almaya devam ettim. Yeni modem ile kurulum yaparak aynı hatayı aldığımı belirtmeme rağmen farklı bir cozum uretilmedi ve destek talebim kapatılarak modem ureticisiyle goruşmem istendi.
Elimdeki 2 modemle de farklı lokasyonda farklı bir firmanın bilgileri ile kurulum yaparak internete bağlanabiliyorum. Modemlerde bir problem yok. Evime gelen altyapı ya da saha dolabı neyse artık problemin bunlardan kaynaklandığını duşunuyorum. İşim gereği internet ihtiyacım olduğu icin acilen bir cozum bekliyorum.

@TurkNet Destek Ali @TurkNet Destek Ayşegul

Kapatılan destek kaydı: 62107771.
Aktif destek kaydı: 61919739.

ASUS ve Tenda marka modemlerde aldığım hataların ekran goruntuleri de ektedir. Ayrıca ASUS modemin alakalı olduğunu duşunduğum logları da ektedir.

Dosya Ekleri asus-arayuz.PNG 115 KB · Goruntuleme: 31

asus-auto-redirect.PNG 45,4 KB · Goruntuleme: 27

tenda.PNG 44,9 KB · Goruntuleme: 27

asus-logs.PNG 29,8 KB · Goruntuleme: 27