Merhaba. TurkNet'in bana yaptığı bir kurnazlıktan bahsedeceğim. Peki neden kurnazlık? Cunku, şimdi benim hattım 1sene once normalde en fazla 13 Mbps Download hızına erişirdi. Bu sene, Turk Telekom ekibi genel bir bakım yaptı altyapıda ve, hızım 11.50 Mbps cıvarlarına duştu. Ayrıca, TurkNet paket hızım 16 Mbps'ti ancak hat kalitemi duşurduler. Bunun uzerine, TurkNet'e destek kaydı bıraktım bu konuyla ilgili. Boylece, eski hızımı alabileceğimi duşundum. Bana birkac mesaj geldi bunlar; "Turk Telekom Elit ekibi arıza kontrollerini yaptı ve arızayı giderdi." diye mesajlar geldi. Bu mesajlarla beraber, TurkNet o an benim paket hızımı once 4 Mbps'e duşurdu. Ayrıca, modemden surekli aralıksız olarak tum değerleri kontrol ettim. Turk Telekom'un bakım yaptığı falan yok. Hat zayıflamasından, SNR değerlerime kadar herşey aynıydı. TurkNet, benim hızımı duşurerek onume bir problem yaratmak istedi anladığım kadarıyla. Daha sonra, sorunumu halleder misiniz dedim. 16 Mbps'e tekrar tanımlar mısınız dedim. Yani TurkNet, Turk Telekom'un elit hizmeti icin masrafa girmemek icin, sadece paket hızımı duşurdu. Daha sonra paket hızımı 16 Mbps yapmak yerine, 10 Mbps'e sabitlediklerini ve, hat ile ilgili sorunumuzun giderildiğini soylediler. Bu yalan. Benim paket hızıma ne hakla bulaşırlar ki? Benim derdim tamamıyla fiziksel altyapıyla alakalıydı! Teknik değil...