Diğer firmalar bana en fazla 14 Mbps hız verebilceklerini soylerken TurkNet'e gecerken VDSL destekli modemim olmadığından dolayı bana interneti ADSL olarak bağladılar. Modem aldıktan sonra VDSL'e hattımı anında taşıyabilceklerini soylediler.Ailem maaşını alınca Asus'un N17U model numaralı modemini aldım ve 13 Mart'ta şikayet kısmı uzerinden bildirdim, fakat destek kaydı oluşturmayı bilmiyordum ilk başta uygulamada (birkac cozum yolu gosteriyor uygulama onları deneyince olmadıysa sizi destek kaydı bırakma izni veriyor.). Sonra destek kaydı oluşturdum ayın 16'sında, ayın 19'unda geri donuş yapıldı. Ve VDSL geciş işlemleri arka planda yurutuluyor diye mesaj atıldı.
22'sinde ise TurkNet tarafından aldığım yanıt şu oldu.
Bizzat şu şekilde;
Merhaba Ben XXXX O. Bağlantınızın VDSL gecişi icin yapmış olduğumuz başvuru kontrol edildiğinde bolgedeki VDSL kartta yaşanan port yetersizliği nedeni ile tamamlanamamıştır. Kart uzerinde port boşa cıktığında bağlantı VDSL'e gecirilebilecektir. Bu surecte herhangi bir işlem yapmanıza gerek bulunmuyor. Bilgilerinize sunarız.
Peki asıl sorum şu buraya kadar okuduğunuz icin teşekkurler. Siz ne duşunuyorsunuz? Memnuniyetimi sorarsak şu ana kadar guzel hoş ping değerlerim neredeyse 30 ping duşuş gozlemleyebiliyorum.