Amacım kotulemek değil, kotu olduklarını yansıtmaktır.
26.12.2018 tarihinde altyapı kablolarımız calındı, arıza kaydı oluşturduk 4 gun sonra ekipler geldi butun komşuların kablolarını bağladılar ve bizim kablolarımızı unutmuşlar. Tamamen Turk Telekom ekiplerinin hatası cunku kablolar Turk Telekom'a ait. Turk Telekom ile iletişime gectim siz değil TurkNet firmasi bizimle iletişim kurmalı dedi.
Fakat bundan sonra bunu bildirmeme rağmen TurkNet firması işlem yapmadı. Sistemlerinde 3 tane arıza kaydım var ve neredeyse her gun durumu tekrar tekrar anlatıyorum tabir-i caizse aptala anlatır gibi yazıyorum.
10 gundur benimle iletişimlerini kesmişlerdi, dun tekrar aradılar ekiplerin gelip gelmediğini sordular (ki konuşmasından belliydi gelmediklerini sistemden goruyordu), gelmediler sistemde gozukmuyor mu dedim. Gozukuyor dedi. Durumu tekrar bildirelim size geri donuş yapacağız dediler ama ben bildirdiklerine falan inanmıyorum. Bazen boyle sacma sapan şekilde iletişime gecip oyalıyorlar tamamen bilerek yaptıkları bir şey bu.
Eminim ki bu firmada teknik bilgi sahibi vasıflı elaman sayısı iki elin parmaklarını gecmez.
Abone olmadan once iki kez duşunun cunku mağdur olduğunuzda keşke daha fazla versem teknik destek de alsam diyorsunuz. Bunların teknik desteği yok denecek kadar az.