Evet Değerli Arkadaşlar gecenlerde konu acmıştım gecsem mi gecmesem mi diye ben zaten gecmeye kararlıydım fakat sizlerden'de oneri almak istedim ve gecen hafta cuma gunu ilk goruşmeyi yaptık Turkne' ile cok uzun tutmadan gelişme surecine gecicem fakat arkadaşlar Turknet ile alakalı o kadar kotu yorum varki nette nereden baksam şikayet işte 1 aydır internetsizim gibisinden fakat hic de oyle olmadı gelelim gelişmelere

11.01.2019 Cuma gunu turknet hız testinden ne hız alırım sorguladım daha once 16Mbps cıkıyordu ve port olmadığından bu paketi verebiliyolardı ben kabul etmedim 1 hafta falan kadar hep hız sorguladım ve 35Mbps gorunce direk aradım hizmet no verip işlemlere başladık E-posta adresime gerekli evraklar gonderildi daha sonra aynı gun cıktı alıp eve geldim (artık online işlemlere girebiliyordum) 12.01.2019 Cumartesi gunu evrakları imzalayıp MNG kargoya verdim (bu arada MNG kargo ile gondericekseniz adres muşteri no gerek yok anlaşmalı oldukları icin Turknet'e demeniz yeterli ve ucretsiz) 15.01.2019 tarihinde Turknet'ten saat sabah 9 sularında mesaj geldi (evraklarınız elimize ulaşmadığı icin işlemleri başlatamıyoruz diye) tabi bunu gorunce direk şikayet edenler aklıma geldi gittim direk destek kaydına yazdım 2 saat sonra evraklarınız elime ulaştı diye yazı geldi Aynı gunun akşamında aktivasyon işlemleri başladı ve 48 saat icinde sizleri bilgilendireceğiz denildi Ve bugun 10 dk once 17.01.2019 tarihinde aktivasyon işlemleri tamamlandığını ve sms ile gelen kullanıcı ve şifre ile bağlanabilirsiniz dedi ardından modem'den kurulumu yaptıktan sonra anında net'e girdim yaklaşık 10 dk surdu Diyeceğim şey şu arkaşlar ne ekip geldi bağlantı yapmak icin ne de başka bir şey forumlarda orada burada o kadar şikayet gordum ki yani dedim bu ne birisi diyor dışardan. Eve kabloyu ben cektim biri diyor 35 dediler 10 veriyorlar inş bu konum sizlerin de algısını tazelemiş olur.

Yani arkadaşlar toplam internetsiz kalmam sadece 10 dk surdu.

Torrent vs indirme hızı 3.9Mb/s.

Bağlantı sonrası hızım: