Gectiğimiz kasım ayında Turk Telekom'un taahutu sona erdi bende Turknet'e geciş işlemi yaptım, surec cok uzadığı halde geciş işlemim yapılmadı bende bu yuzden geciş işlemini iptal ettirmek icin gecen hafta perşembe gunu iptal dilekcesi gonderdim. 1 hafta boyunca hep benim calıştığım saatler de iptal icin aradılar bende kendim arayıp "beni musait olduğum saatlerde arayın" dememe rağmen 4 gun uste musait olmadığım saatler de aradılar en sonunda da bu gun otomatik iptal olmuş, ama sorun burada başlıyor. Ben iptal surecinde olduğu icin Turk Telekom ile yeni taahutu başlatmıştım ve Turknet tarafına da bunu ilettim "bakın ben başka İSS ile taahutu başlattım herhangi bir sorun oluşur mu farklı bir ucretlendirme olur mu cayma bedeli oder miyim" diye sordum ve bana; "hic bir sorun olmaz gecebilirniz" dendi ve bu gun Turk Telekom'u aradım ve bana "telefon hattınız bu gun iptal edilmiş ve bizim tarafımızdan neden iptal edildiğini goremiyoruz" dendi Turknet'i aradım onlarda bilgi vermediler "sadece biz geciş işleminizi iptal ettik" dediler ve şimdi ben telefon hattından internet kullanıyorum 60 gun icinde de işlem yapmam gerekiyor hattı kurtarmak icin ve hattı kurtarsam bile 62 lira yerine 82 lira para odeyeceğim.
Bunların ne akla hizmet benim telefon hattımı iptal ettiklerini nereden oğrenebilirim ve nereye şikayet edebilirim?
Benim yorumum şoyle Turknet'in yaptığı şu; "Beni kullanmıyorsan hic bir hattı kullanma" demeye getirdiler resmen rezillik diz boyu.