Merhaba Technopat Ailesi,
TurkNet GigaFiber uyesi olabilmek icin, daha burada TurkNet Gigafiber aktif değilken bile beklemelere başlamıştım.
Dağıtım kutuları, fiber internetin aktif olması gibi bir cok şeyi bekledim ve istediğim TurkNet GigaFibere ailem 28 kasım 2022 gunu, ben ise 2 mayıs 2023 yani bugun kavuştum. Bunun sebebi askerliğimin bugun bitmesi.
TurkNet GigaFiber internete gecmeden once, GigaFiber burada aktif olmadığı icin normal, turk telekom altyapısını kullanarak TurkNet abonesiydim.
Ailem, 28 kasım gunu TurkNet GigaFiber aktif olduğu gunden itibaren, telefondan Wifi ile internete bağlanıyor fakat, her gun ama her gun Wifi surekli kopup geliyormuş.
Yani internet gidip geliyormuş. Orneğin bir video actıklarında bir saniye izliyorlar beş saniye donuyormuş. Bir saniye izlemek icin beş saniye boyunca donan ekrana bakıyorlarmış. Bugun geldim ve bu sorunun cozulmesini, ilgilenilmesini istediğim icin buraya konu acıp dertlerimi, sorunumu sizlere anlatmak istedim.;
Aileme surekli ve surekli TurkNet online işlemlerden destek kaydı acıp sorunu soylemelerini, onların size geri donuş yapıp sorunu cozeceğini soylemiştim fakat TurkNet muşteri hizmetleri sorunumuzu cozmemiş.
Neden TurkNet GigaFiber aktif olduğu ilk gunden itibaren, wifi ile bağlantılarda sorun yaşıyoruz?
Telefondan wifi ile internete bağlanmanın dışında, Android Box kutumuzla televizyondan wifi bağlanarak bir şey izlemek istediklerinde de neden bu sorunu yaşıyoruz?
Neden TurkNet sorunumuzu cozmuyor? Modemimizi değiştirmiyor?
Şimdi ben bu konuyu TurkNet forumda da acacağım.
TurkNet bizi kandırıyor mu?
Yardımcı olur musunuz?
@TurkNet Destek Ayşegul
@TurkNet Destek Ali