Şimdi ben 16.10.2018 tarihinde bir şikayet oluşturdum, dedim ki bana VDSL internet verdiniz ama 3 mbps hız alıyorum ve SNR margin değerim şuan 6 ve 4'lere kadar duşunce hic bir şeye bağlanamamaktayım.

Beni tam 12.11.2018 tarihine kadar beklettiler en sonunda mesaj geldi mesajda hattınızı ve sayre kontrol ettim ve hızınızı 3 mbps'den 5 mbps yukselttim dedi ve kapattı arıza kaydını aradım ulaştım işte diyorum boyle boyle diyorlar. Yeni arıza kaydı oluşturun ya ben beklemesinde değilim tamam duzelicekse 1 ay daha bekleyim ama daha once bekledim ve bir cozum sunmadan kapattılar. Arıza kaydı mı şimdi ne garantisi var nereden bileyim 1 ay daha bosuna beklemiyeceğimi? Şaşırdım kaldım ne yapacağım ile ilgili bir oneriniz var mıdır bu sorunumla ilgili ?

Bu arada belirteyim guncel SNR margin değerim 5.5 6.4 arasında geziniyor, modemim kapandığı zaman işte elektrik gittiğinde ve sayre bu değer 4 ile 0 arasında geziniyor ve hic bir şeye bağlanamıyorum. Yeniden modem kurulumu yapıyorum sıfırdan o zaman işte 5.5 6.4 arasına geri donuyor.