TurkNet firmasi kullanıcılarını Ozgur iletişim paketine gecirmek adına hızını sınırlandırıyor. Yaklaşık 2 ay once Turk Telekom ekiplerinin yaptığı işlemden itibaren aldığım hız 1Mbit'e duştu. TurkTelekom altyapısından YAPA altyapısına iznim olmadan aktarıldım. Bu andan itibaren afrika seviyesinde hız almaya başladım. Actığım destek kaydına 2 haftada bir oyalamak icin cevap veriliyordu. Arka arkaya mesaj atıp, twitter uzerinden hazır cevap veren calışanlarla konuşunca daha sık cevap vermeye başladılar. Her mesajlarında sorunun cozulduğunu one surduler. Ama sorun cozulmedi. Ustune hesabımın şifresi belli aralıklarla kendi kendine değişiyor. Şifre yenilesemde coğu zaman giriş yapamıyorum. Destek kaydına not eklemem engellendi. TurkNet firmasının abone kabul hattına başvurup sorunumu anlatsamda surekli hattı suratıma kapatıp telesekretere aktardılar. Kullandığım internetler arasında en kotu muşteri hizmeti TurkNet firmasına aittir. Muhattabınız yok. Sorun mu yaşadınız? Kimsenin umrunda değil. ŞikayetVar-BTK-Tuketici Hakem Heyetine başvurdum. Ama bir sonuc cıkacağını duşunmuyorum.

TurkNet KULLANMAYIN! Kullandırtmayın. Aylar once sosyal uzerinde cok ovulduğu icin taahut biter bitmez geciş yapmıştım. Pişman oldum. Kotu şohrete sahip olan Turk Telekom bile bunlardan 1000 kat daha iyi hizmet sunuyor.