Hat degerlerim aylık kullanimim ve Ethernet uzerinden hız testi. Sizce bir gariplik yok mu?
Hat kopmam yok geceleri hat değerleri değişmese bile hız 40mbit civarı. Bu arada SNR diyeceksiniz eskiden download managerla aynı altyapıda aynı SNR ile 8 Megabyte ile download yaparken şimdi 5 megabayti bulmuyor.
Kasıtlı olarak sinirlandiriliyor gibi geliyor.
CGNAT'tan kurtulmak icin statik IP başvurusunda bulundum Online işlemlerde gozuktu hat gecmedi. Tekrar iptal başvurusunda bulundum online işlemlerden duştu, yapılan her başvuru icin acılan teknik destek kayıtları gunlerdir kapatılmadı. Yeni arıza kaydı acamıyorum. Twitter Muşteri Temsilcisi cevap vermiyor.
Aylık kullanım 500GB olsa anlarım sonucta ticari işletme. Ve dataya para oduyor. Ve 4-5 yıllık kullanıcıyım.
Siz benim yerimde olsanız ne yapardınız?
CAT5 kablolu Altyapı kontrolu haftasonu yapıldı arada ekleme olmadığını teyit ettik.
Ben bıktım yalanlardan aptal yerine konulmaktan.
Son bir not ben ilk Ozgur tarifeye gecenlerdenim. O zaman yaptığım anlaşma 100 Megabit'e kadar AKN'siz taahhutsuz internet paketi. Ve sevgili internet sağlayıcimin bana sistemde tanımadığı paket 50 Megabit'e kadar. Adamlar yaptıkları sozleşmenin arkasında bile durmuyorlar.