Bir zamanlar Turknet kullanıcısıydım. Tabi o zamanlar'da muşteri hizmetlerine kolayca bağlanabiliyordun. Her neyse bir gun başka bir il'de başka bir eve taşındık. Taşındıktan bir sure sonra muşteri hizmetlerini arayıp taşındığımız eve nakil istedik. "En gec 1 hafta icinde nakil işlemleriniz tamamlanacak" dedi. 1 hafta dolduktan sonra tabiki de nakil henuz gelmedi.

100 kere aradık sorduk her seferinde "yoğunluktan dolayı biraz gecikebilir" vb. gibi şeyler soylediler ve nakil tam 1 ay sonra geldi. Bu kadar rezalet bir durumdalar. Bu arada nakil gelse ne olacak modemi takıyoruz hicbir ışığın yandığı yok halbuki adamlar gelip telefon kutusuna bağlantı yapmamışlar. Aradık bu durumu'da sorduk "Bir tane elektrikci cağırıp bağlatın" tarzında bir cumle soylediler. Bir tane elektrikci cağırdık iyice telefon kutusunun, kabloların icine etti.

Bu şekilde bir sure daha internetsiz kaldık ta ki ben bina'da uydunet altyapısı olduğunu farkedene kadar. Her neyse Turknet'e faks cekip aboneliğimizi sonlandırdık. 300 TL kadar taahhut parası odedik cunku o zamanlar firma daha internet hizmetini taahhutsuz şekilde sunmuyordu. Uydunet'i aradık, başvurduk adamlar ertesi gun gelip interneti bağladılar, kabloları doşediler ve gittiler. o zamandan beri Uydunet kullanıcısıyım.

Bir daha hayatım boyunca kimseye ne Turknet denen rezil firmayı oneririm ne de kendim kullanırım. Bu da benim yaşadığım bir olaydı. Bunlar yuzunden 2 ay boyunca internetsiz kaldık.