Merhaba oncelikle herkese;

Buradan herhangi bir TurkNet yetkilisine sesleniyorum muşteri hizmetlerini arıyorum bana ulaşan insan bana laf yetiştirmekten sorunuma cozum bulamıyor. Bu nasıl bir cozum yontemi insanları susturarak mı cozuyorsunuz problemleri. TurkNet'e bir arıza kaydı actırdım benimle iletişime gecsinler diye benimle iletişime gecmediler yeniden ben gecmeye calıştım bu sefer bana biz sizi aradık diyorlar halbuki arama kaydı vesaire hicbir şey yok telefonuma gelen 1 arama dahi yok. Sonra bunlara diyorum ki web site acılmıyor internet hızı cok yavaş diyorum bana diyor ki arıza kaydında 20 dk aralıklarla hız testi yapın sonucu gonderin diyor hız testi yapmama gerek yok dedim zaten 10Mbps gecmiyor. Diyorum web siteler acılmıyor size bu fotoğrafları gondermem icin internet lazım diyorum yok illa gonderin falan filan diyorum ki beni bir teknik yetkiliye bağlayın sorunu onunla halledelim diyorum yetkim yok diyor. TurkNet zamanında dedi işte efendim haziran 2023'e kadar zam yok vesaire soylediğinden sonra 3 kere zam geldi hadi buna lafım yok ekonomik problemler falan da bari faturaya para oduyorum internet kullanayım 3 aylık bir tatilim var o kadar sınavlardan cıkmışım 3 ay boyunca oyun oynayayım diyorum o da yok ben ne yapayım artık bana yardımcı olun. Son kez soyluyorum beni bugun aradınız ve cozdunuz yoksa yarın başka bir operatore gececeğim yetti artık @TurkNet Destek Ayşegul