Selam arkadaşlar,
Halihazırda Superonline kullanıcısıydım(20.06.2023 tarihinde geciş sağladım). Fakat kendileri 21.06.2023 tarihinden beri TT altyapısı nedeniyle internet erişimimim kesti(altyapı hasarı nedeni olduğu iddia edildi). Bende bunun uzerine 4.07.2023 tarihinde Superonline sozleşmemden 1 kuruş para odemeden caydım. Bunun uzerine TurkNet sağlayıcısına durumu anlatıp, geciş surecini başlatmak istedim. Kendileri 5.07.2023 tarihinde beni tekrar arayıp sesli onayımı aldılar ve diğer sağlayıcı ile iptalimi kendilerinin gercekleştireceğini soylediklerin'de, ben zaten iptal ettirdim dediğim'de bunu bizim yapmamız gerek dediler ve yapılan tum işlemler iptale duştu. Fakat hemen yeni bir sozleşme yapıldı. Ve bugun 6.07.2023 tarihinde hayatımda gorduğum en hızlı internet bağlanma seruvenim gercekleşti. 1 gunde internetimi bağladılar. Ve Kendileri'de TT altyapısı kullanmalarına rağmen herhangi bir internet problemi yaşamadan direkt bağlandım. Alt yapım 75mbps destekliyor. Ve kendileri alt yapımın sağladığı max değeri şuanda sağlamaktalar.
Dosya Ekleri Ekran goruntusu 2023-07-06 123531.png 67,3 KB · Goruntuleme: 9