Merhaba, cok merak ettiğim bir konu var.

TurkNet neden hala İstanbul'un en merkezi yerlerine GigaFiber altyapısını cekemiyor? İzinler vs. yuzunden olduğunu pek sanmıyorum. Siz bu altyapıyı ulaşılabilir kılana kadar bir rakibiniz cıkıp sizden de 10 kat hızlı bir altyapı inşa edecek bence. Ya da Starlink ve 5G gibi teknolojiler artık iyice yaygınlaşacak ve elinizden kapacak butun potansiyel muşterilerinizi. Siz de bir bardak su iceceksiniz gibi duruyor.

Bari bize guncel calışmaların ve altyapıların bulunduğu bir harita paylaşın da ne zaman gelir tahmin edelim, ya da vazgecelim bu sevdadan.

Ben gecen kendi başıma sokaktaki butun apartmanlara kendi hazırladığım broşuru dağıttım. Ana teması "şu an dunya'nın en pahalı interneti kullanıyorsunuz bakın bunun 10 kat hızlısı var aynı fiyata, siz başvuru yapmadıkca gelmiyor o yuzden başvuru yapın". Bu kadar basit.

İstanbul'un gobeği Caddebostan'a bağlı bir sokakta ben sizin pr calışmanızı yapıyorum. Bize en yakın GigaFiber kadıkoy'un gobeğinde ufacık birkac sokaktan ibaret.

İnsanların GigaFiber altyapısından haberleri bile yok, biz bile unutacağız neredeyse. Sanki 5 yıl sonra altyapı gelince hatırlayacağız, aa GigaFiber vardı TurkNet vardı diye.

Nasıl bir politika izliyorsunuz bilmiyorum ama bunun normali şu değil mi? Ana arterler gibi İstanbul'un en merkezi semtlerine ana hatları her yere cekersiniz ondan sonra talebe gore kılcal damarları cekersiniz. Boyle olması gerekmiyor mu?

Esenler ne alaka? Gebze ne alaka mesela? Buralar internet uzerinden nasıl bir katma değer yaratabiliyor ki İstanbul'un en merkezi semtlerine nazaran? Butun ajanslara, Online mağazalara, internetten iş yapanlara uzaksınız.

Esenler'deki adama 1 gigabit ile PUBG oynatmaktan başka bir işe yarıyor mu mesela oralardan başlayınca altyapı calışmalarına?