Yaklaşık 20 gun kadar once taşındım ve dondurulumş durumdaki internetimi kullanmak istedim ama ne goreyim taşındığım yerde GigaFiber kutusu var her aklıbaşında insan gibi sevindim ah ne guzel hemen gecerim de kullanırım diye, ama sağ olsun TurkNet beni hayattan soğuttu once sistemlerine yazmışlar GigaFiber'e gecmek icin once normal internetinizi iptal etmelisiniz eyvallah. Dedik iptal başvurusu yaptım 2 gun sonra geri aradılar iptal etmeye gerek yok artık olay değişti direk geciş yapabiliyorsunuz dediler tamam dedim yapalım ağızlarında bir soz surekli ekiplerle iletişime gectik halledilecek ya da haber alınırsa haber verilecek surekli bir oyalama boş ve bağlayıcılığı olmayan ucu acık laflarla oyalama taktiği lafın ozu bekleyin biz bir ara keyfimiz gelince bağlarız kafasındalar diyorum şoyle sıkıntılarım var hemen biri arıyor merak etmeyin ben ilgileneceğim diyor 2 gun oyalıyor sonra tabii ki bir şey yapılmıyor bu sefer isim deişiyor başka biri ben kesin ilgileniyorum diyor oda ilgilenmiyor kısaca paramızla rezil oluyoruz ha bu arada bir konuda cok hızlılar hakkını yemeyelim hattımı aktif hale getirin der demez fatura oluşturma konusunda cok hızlılar hemen fatura kesilmiş sanki bir hizmet veriyorlarmış gibi. Bugun itibari ile de iptal işlemini başlattım gene biri arar bağlayacağız der ya neyse.