Merhaba. İzmir'deyim ve hemen hemen her firmayı denemiş birisi olarak ve yaptığım araştırmalar sonucu soylemeliyim ki Turk Telekom altyapısı kullanan TurkNet kullanıcıları, CS:GO oyununda diğer firmalara gore ortalama 10-15 ping daha fazla almakta. Bu hem oyunun resmi serverları icin hem de FACEIT platformu icin gecerlidir. Etrafımda Turk Telekom altyapısı uzerinden TurkNet kullanan ve kullanmayan herkese sordum fakat TurkNet kullanıcıları CS:GO oyununda diğer firmalara gore ortalama 10-15 ms daha fazla ping değerine sahip olduğunu gordum. Orneğin ben Valorant oyununda Frankfurt serverında 43 ping alıyorken CS:GO oyununda Frankfurt serverında 65-75 arası pinge sahibim. Tracert attığımda Valorant serverlarında hoplar daha kısayken, CS:GO serverlarında hoplar daha fazla uzuyor. CS:GO oynarken pingimi duşurmek icin proxy kullanmak durumunda kalıyorum ve proxy benim ping değerlerimi 35'e kadar duşurebilmekte cunku aradaki hoplar ortadan kalkmış oluyor. 2 kat daha az ping alabiliyorum proxy ile. Bu sorun kişisel bir sorun olmadığından arıza kaydı acmak yerine burada konu acmak istedim. Bu konuyla ilgili inceleme başlatmanızı rica ediyorum. @TurkNet Destek Ayşegul