Yaklaşık 7 aydır internetim gunde 8-10 kere kopuyor, kopmasa bile Instagram'da story dahi acmıyor, kaldı ki 100 Mbps internet nasıl story acmaz gercekten hayret ediyorum. Durduk yere internet hızım duşup yukseliyor, misal sabah 100Mbps download hızı alırken şu an 30 alıyorum ve modem arayuzunde bu hızın maksimum hız olduğunu goruntuluyorum. Mesela bu konuyu yazmaya yaklaşık 3 dakika once başladım internetim vardı, şu an modeme gozum carptı ve internet ışığı kırmızıya donmuş.

TurkNet'e derdimi anlatamıyorum, sanırım onlar da Telekom ekiplerine anlatamıyor. TurkNet bana daha oncesinden dedi ki bina ici tesisata baktırmanız gerek, tamam dedim elektrikci cağırıp binadaki tesisatı yenilettim. Kaldı ki benim gozumde bu yenileme bile gereksizdi cunku bina 10 yıllık mustakil bir bina ve tesisatın yenilenmesi de fayda etmedi. Her hafta farklı bir ticket iletiyorum kendilerine ama her seferinde kopyala yapıştır cevaplar atmaktan başka bir şey yapmıyorlar. Faturama ucret yansıtıp ozel ekip gondermek istiyorlar fakat ben zaten bina ici tesisatımı yenilettim, neden ozel ekibe para odeyeyim ki? Benim bu durumda ne yapmam gerekiyor?

Değerlerim aşağıda mevcut.